До кад ми важи претплатна паркинг карта (ППК)?

Од октобра месеца 2023. године на почетној страници  сајта ЈКП -а „Паркинг сервис“ - Ниш www.nisparking.rs  наши корисници могу да провере да ли је и до када активна претплатна или станарска паркинг карта за коју су поднели захтев или коју већ користе.

Сви корисници ове услуге моћи ће да, једноставним укуцавањем регистарске ознаке возила за које имају купљену претплатну/станарску паркинг карту, добију информацију о томе до када им ова карта важи.

На овај начин желели смо да корисницима услуге претплатних карата олакшамо проверу како би у сваком тренутку имали увид у важење своје карте.

Корисницима који имају купљену претплатну/станарску паркинг карту и даље ћемо, као и до сада, послати СМС обавештења о истеку претплатне карте шест дана раније.  Могућност провере је и даље могућа и доласком у Кориснички сервис који се налази на адреси Генерала Милојка Лешјанина 39 или позивом на број телефона 018/415-0975.

Све додатне информације у вези са претплатним/станарским паркинг картама можете наћи на сајту  www.nisparking.rs, доласком у Кориснички сервис у улици Генерала Милојка Лешјанина 39 или позивом на број 018/415-0975.

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места