Previous Next

Сарадња је најважнија

Сарадња између Града и јавних предузећа, нарочито оних чија је делатност из домена комуналних услуга, је кључна за одрживи развој једне урбане средине каква је град Ниш. Договори и разговори о стању на терену, размена сугестија и захтева грађана били су и полазна тачка и циљ данашње посете челника Града нашем предузећу.

Представници Града Ниша, на челу са градоначелницом Драганом Сотировски, обишли су пословне просторије, радионице и магацинске просторе Службе за сигнализацију, јавно осветљење и новогодишњу декорацију Јавног комуналног предузећа "Паркинг сервис"- Ниш на локацији Сарајевска 19, разговарали са запосленима у овој служби и директорком Предузећа Александром Божанић.

Служба за сигнализацију, јавно осветљење и новогодишњу декорацију је служба која ради 24 часа дневно седам дана у недељи, стара се о стубовима и светиљкама јавног осветљења, семафорима и саобраћајној хоризонталној и вертикалној сигнализацији на територији свих 5 градских општина, у свим временским условима. Градоначелница Драгана Сотировски исказала је захвалност радницима које је затекла на локацији пре изласка на терен управо због тога што су у сваком тренутку на услузи грађанима Ниша.

 

 

 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места