ЈКП „Паркинг сервис”-Ниш обавештава грађане да се, поводом празника Данa примирја у Првом светском рату, у суботу 11. новембра 2023. године паркирање неће наплаћивати и Кориснички сервис неће радити.

Редовна наплата паркирања и рад Корисничког сервиса наставља се у понедељак, 13. новембра 2023. године.

Previous Next

На иницијативу становника Књажевачке улице  додатно је осветљено још једно дечје игралиште.

Игралиште које се налази у блоковском делу, код броја 177,  уређено је новим мобилијаром, постављена је гумена подлога, а Паркинг сервис је поставио додатно осветљење у виду три нова ЛЕД рефлектора чиме је повећана безбедност деце током игре у вечерњим сатима.

На овај начин Паркинг сервис је  још једном показао да су захтеви грађана приоритет, а да је безбедност деце увек на првом месту.

Од октобра месеца 2023. године на почетној страници  сајта ЈКП -а „Паркинг сервис“ - Ниш www.nisparking.rs  наши корисници могу да провере да ли је и до када активна претплатна или станарска паркинг карта за коју су поднели захтев или коју већ користе.

Сви корисници ове услуге моћи ће да, једноставним укуцавањем регистарске ознаке возила за које имају купљену претплатну/станарску паркинг карту, добију информацију о томе до када им ова карта важи.

На овај начин желели смо да корисницима услуге претплатних карата олакшамо проверу како би у сваком тренутку имали увид у важење своје карте.

Корисницима који имају купљену претплатну/станарску паркинг карту и даље ћемо, као и до сада, послати СМС обавештења о истеку претплатне карте шест дана раније.  Могућност провере је и даље могућа и доласком у Кориснички сервис који се налази на адреси Генерала Милојка Лешјанина 39 или позивом на број телефона 018/415-0975.

Све додатне информације у вези са претплатним/станарским паркинг картама можете наћи на сајту  www.nisparking.rs, доласком у Кориснички сервис у улици Генерала Милојка Лешјанина 39 или позивом на број 018/415-0975.

Previous Next

 

Директору Јавног комуналног предузећа "Паркинг сервис"- Ниш Дејану Димитријевићу уручена је захвалница за свесрдну помоћ Уметничкој школи на свечаности поводом  75 година постојања ове школе у Нишу. Свечана академија и отварање изложбе на којој су приказани радови и ученика и професора ове школе одржано је у уторак, 3. октобра 2023. године, у Официрском дому.


Previous Next

 

Представници фирме ГФП, која се бави продајом најсавременијих машина за обележавање хоризонталних ознака коловоза, одржали су данас презентацију нових машина за обележавање градских локација.

Као неко ко је дугогодишњи партнер нашег предузећа, одлучили су да презентација буде изведена и у Нишу у дворишном простору  Паркинг сервиса тј.  Службе за сигнализацију,  јавно осветљење и новогодишњу декорацију, која је задужена за обележавање хоризонталних ознака на градским саобраћајницама.

Previous Next

Манифестација „Европска недеља мобилности – Дан без аутомобила“ одржана је ове године у периоду од 16. 09. до 22. 09. 2023. године.

Циљ овакве кампање је да се кроз промотивне активности и спровођење мера учини покушај да се смањи коришћење путничких аутомобила и побољшају услови за пешачење, бициклизам и јавни превоз.

Кампања је спроведена у сарадњи са Научно-технолошким парком, ЕУ инфо-кутком Ниш и Удружењем бициклиста Караван тим.

©2023 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места