У намери да подигнемо свест грађана о томе колико је значајно очување еколошког система и колико су издувни гасови аутомобила штетни по здравље свих нас, пре 4 године увели смо услугу „Паркирај и бициклирај“, која је засад доступна само корисницима посебног паркиралишта „Чаир“.

Учествовали смо у кампањама попут „Аутомобил паркирај, околину сачувај“ и „Дан без аутомобила“, која се сваке године у септембру месецу обележава широм Европе у оквиру Европске недеље мобилности.

 

ЈКП „Паркинг-сервис“ – Ниш позива власнике чија се возила налазе на депоу Паркинг сервиса, а којима je закључно са 18. 04. 2023. године истекао рок од 120 дана чувања на депоу за уклоњена возила, да преузму своје возило након измирења трошкова. У супротном ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш стиче право продаје предметних возила у циљу намирења свих доспелих трошкова у складу са Одлуком о поступању са принудно уклоњеним возилима, стварима и другим предметима (Службени лист града Ниша бр. 17 од 27. 02. 2020. године).

         ЈКП „Паркинг сервис” Ниш обавештава кориснике својих услуга да током ускршњих празника неће вршити контролу наплате паркирања у зонираним деловима града и то од петка, 14. априла, до понедељка, 17. априла 2023. године.

          У истом периоду  неће радити ни Кориснички сервис у улици Генерала Милојка Лешјанина 39.

            Све јавне гараже и посебно паркиралиште „Чаир“ ће током празника радити по уобичајеном систему наплате

Previous Next

 

Ново кошаркашко игралиште у Мокрањчевој улици урађено је у намери да овај део града и млади који живе у околним зградама имају простор на коме ће моћи да се забаве, играју, тренирају или откривају своје кошаркашке таленте. Међутим, многима је служило као паркинг простор.

Previous Next

 

Надолазећи дани пролећних температура у граду пружили су могућност ЈКП  „Паркинг сервис“ - Ниш да и пре сезоне обнови комплетну хоризонталну саобраћајну сигнализацију у улици Цара Душана.

Након вишебројних захтева грађана да се хоризонтална сигнализација у овој улици што пре врати у првобитно стање, напокон су стечени услови да ове захтеве испунимо и пре времена.

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш обавештава грађане Ниша и све кориснике услуга паркирања да због обележавања Дана државности Републике Србије,  у  среду 15. фебруара и четвртак 16. фебруара неће вршити контролу наплате паркирања на општим паркиралиштима.

 

        У овом периоду неће радити ни Кориснички сервис на адреси Генерала Милојка Лешјанина 39.

©2023 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места