Previous Next

Scan car- Ниш као пример добре праксе

Након конференције ПАРкон, која је одржана у децембру месецу, колеге из земље и региона се често јављају нашем предузећу у жељи да се што боље упознају са системом електронске контроле наплате паркирања који у Нишу функционише од јула 2022. године. Пре него смо угостили колеге из Новог Пазара наши гости су биле и колеге из Зрењанина. Имали су прилику да се не само кроз видео презентацију упознају са бенефитима које је за град у домену паркирања донело увођење овог система, већ и да посете наш сервисни центар и у пракси виде како функционише и тај софтверски део система, на који начин се селектује и обрађује материјал, поразговарају са запосленима на тим пословима, чују утиске наших радника и комуналних милиционера као посаде у возилу са поменутим системом.

И кроз анкетирање које смо спровели у децембру прошле године добили смо доста сугестија и похвала на рачун увођења система Scan car, и велики део коментара био је везан и за део система који се тиче непрописног паркирања и домена Комуналне милиције, те смо могли да презентујемо и утиске корисника паркирања али и фотографије с приказом пре и после увођења система, и оне које смо сами направили на терену, али и оне које су нам стизале од корисника.

Код нас су добродошле све колеге које се баве делатношћу паркирања у својим градовима и који желе да прате иновације и трендове који доприносе комуналном реду из области саобраћаја.

 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места