Previous Next

Scan car- Ниш као пример добре праксе

 ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш угостио је током протекле недеље колеге из Паркинг сервиса из Новог Пазара, на челу са директором Нермином Љајићем. На захтев колега из Новог Пазара одржана је  презентација са примерима из праксе коришћења новог система електронске контроле наплате паркирања – Scan car којим су у Нишу опремљена два возила. Након конференције ПАРкон, која је одржана у децембру месецу, колеге из земље и региона се често јављају нашем предузећу у жељи да се што боље упознају са системом електронске контроле наплате паркирања који у Нишу функционише од јула 2022. године. Пре него смо угостили колеге из Новог Пазара наши гости су биле и колеге из Зрењанина. Имали су прилику да се не само кроз видео презентацију упознају са бенефитима које је за град у домену паркирања донело увођење овог система, већ и да посете наш сервисни центар и у пракси виде како функционише и тај софтверски део система, на који начин се селектује и обрађује материјал, поразговарају са запосленима на тим пословима, чују утиске наших радника и комуналних милиционера као посаде у возилу са поменутим системом.

И кроз анкетирање које смо спровели у децембру прошле године добили смо доста сугестија и похвала на рачун увођења система Scan car, и велики део коментара био је везан и за део система који се тиче непрописног паркирања и домена Комуналне милиције, те смо могли да презентујемо и утиске корисника паркирања али и фотографије с приказом пре и после увођења система, и оне које смо сами направили на терену, али и оне које су нам стизале од корисника.

Код нас су добродошле све колеге које се баве делатношћу паркирања у својим градовима и који желе да прате иновације и трендове који доприносе комуналном реду из области саобраћаја.

 

©2023 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места