Управа: 018 517-555 | Кориснички: 018 415-0975 | Расвета: 018 415-0970 | Паук: 018 217-111 |  Бесплатна линија: 0800/208-208

Previous Next

Обновљена хоризонтална сигнализација у Душановој улици

Надолазећи дани пролећних температура у граду пружили су могућност ЈКП  „Паркинг сервис“ - Ниш да и пре сезоне обнови комплетну хоризонталну саобраћајну сигнализацију у улици Цара Душана.

Након вишебројних захтева грађана да се хоризонтална сигнализација у овој улици што пре врати у првобитно стање, напокон су стечени услови да ове захтеве испунимо и пре времена.

 Улица Цара Душана је једна од најпрометнијих улица у граду, са високим степеном фреквенције саобраћаја током читаве године, зато је био прави изазов да ефикасним радом што пре испунимо циљ – обележити сва паркинг места, пешачке прелазе, средишње линије, као и остале ознаке на коловозу и тротоару и у што краћем року ослободити улицу за неометани проток саобраћаја. Екипе Паркинг сервиса су у току јучерашњег дана брзим и квалитетним радом успеле да овај подухват испуне. Потез од Обреновићеве улице до улице Мије Петровића када су у питању ознаке на путу сада има потпуно нови сјај.

 

За обележавање путева специјалним бојама потребни су и специјални услови. Поред многобројних услова, температура саме површине на коју се наноси путарска фарба мора бити адекватна како би се боја што квалитетније везала за асфалт и самим тим имала дужи век трајања. Из тих разлога се обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације у овом периоду године изводи најчешће током дана, с обзиром на то да су ноћу температуре још увек изузетно ниске за ову врсту радова.

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места