Паркирај и бициклирај

 Током 2022. године поставили смо две сервисне станице за бицикле, док смо током претходне 4 године поставили значајан број П-профила за паркирање бицикала и мопеда, како љубитељи двоточкаша не би своја превозна средства на два точка везивали за саобраћајне знаке или стубове јавног осветљења.

Свесни смо, као друштвено одговорно предузеће, а поготово као јавно комунално предузеће чија је основна делатност из домена саобраћаја,  да је неопходно у Србији подстицати развој еко-мобилности, с обзиром на чињеницу да је на улицама нашег града из дана у дан све више аутомобила.

Наше предузеће је спремно да учини и корак даље и прошири своју понуду када је подстицање развоја бициклизма у Нишу у питању, и како би наши суграђани, бар током топлијих месеци у години, се, можда, више окренули идеји да је и одлазак на посао нпр. бициклом и економичнија и, још важније, здравија навика.

С тим у вези, позивамо грађане да нам пошаљу своје предлоге на тему: где у граду фале или је пожељно да се поставе П-профили за бицикле и мопеде, и, наравно, уколико имају још неку сугестију у вези са овом тематиком.

Предлоге треба послати на званичну мејл адресу предузећа: info@nisparking.rs

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места