Обавештавамо кориснике да ће, у складу са Решењем о привременој измени режима саобраћаја које је издала Градска управа за комуналне делатности и инспекцијске послове града Ниша, бити обустављено кретање саобраћаја и паркирање у Пријездиној улици, од раскрснице са Учитељ Тасином улицом до Трга 14. октобра, у периоду од 4. 6. 2023. године до 7. 6. 2023. године, од 18.00 часова до 22.00 часа, због одржавања Међународног фестивала хорске духовне музике „Музички едикт“, у организацији Православне Епархије нишке – НЦПД „Бранко“, у Саборном храму Силаска светог Духа на Апостоле.

 

Обавештавамо кориснике да ће, у складу са Решењем о привременој измени режима саобраћаја које је издала Градска управа за комуналне делатности и инспекцијске послове града Ниша, бити обустављено кретање саобраћаја и паркирање на прилазима и унутар СЦ „Чаир“, у недељу, 04. 06. 2023. године, од 14.00 до 20.00 часова, због одигравања фубалске утакмице фудбалског клуба „Раднички Ниш“ против фудбалског клуба „Инђија“ из Инђије на стадиону „Чаир“.

  За време трајања ове измене, мимо утврђеног режима, дозвољава се кретање унутар СЦ-а „Чаир“ возилима под пратњом, службеним и акредитованим возилима са посебним налепницама, возилима хитних интервениција и аутобусима који превозе играче.

 

Обавештавамо кориснике да ће, у складу са Решењем о привременој измени режима саобраћаја које је издала Градска управа за комуналне делатности и инспекцијске послове града Ниша, у четвртак, 01. 06. 2023. године, од 21.00 до 12.00 часова у суботу, 03. 06. 2023. године, поводом одржавања манифестације „Палилулско вече 2023“, бити обустављено кретање саобраћаја и паркирање у следећим улицама:

  • Војводе Гојка
  • Божидарчева улица
  • Курсулина улица
  • Хајдук Вељкова улица
  • Епископска улица
©2023 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места