Апликација за плаћање паркирања

Picture1

Picture2                                  

Апликација препознаје зону у којој је возило паркирано и нуди различите могућности плаћања- слање СМС поруке, плаћање картицом или плаћање из депозита.
Корисници са своје платне картице могу да пребаце износе у вредности од 200 до 5.000 динара у поље „депозит” у самој апликацији и тим средствима могу да плаћају све услуге без додатних трошкова.

Picture3

Picture4

Плаћање директно са платних картица је опција која је пре свега за странце и кориснике који не могу да плаћају паркирање путем мобилних телефона јер немају картицу са мрежом домаћег оператера.

Апликација наводи до гаража и паркиралишта уз тачан приказ тренутног броја слободних места.

Picture5Picture6

Паркирање у гаражама се од сада може платити електронски, без одласка на благајну, скенирањем слипа који корисници преузимају на уласку у паркиралиште и плаћањем онлајн директно из апликације.

Picture7

Званичну апликацију  Паркинг сервиса за мобилне телефоне корисници могу бесплатно да преузму у „Google Play” и „App Store” продавницама, као и скенирањем QR кода.

Комплетно Корисничко упутство можете наћи на сајту ЈКП-а „Паркинг сервис“- Ниш у одељку Документи/Упутства https://www.nisparking.rs/sr/uputstva

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места

Please publish modules in offcanvas position.