Управа: 018 517-555 | Кориснички: 018 415-0975 | Расвета: 018 415-0970 | Паук: 018 217-111 |  Бесплатна линија: 0800/208-208

Previous Next

Одржана презентација најсавременијих машина за обележавање хоризонталне сигнализације

Представници фирме ГФП, која се бави продајом најсавременијих машина за обележавање хоризонталних ознака коловоза, одржали су данас презентацију нових машина за обележавање градских локација.

Као неко ко је дугогодишњи партнер нашег предузећа, одлучили су да презентација буде изведена и у Нишу у дворишном простору  Паркинг сервиса тј.  Службе за сигнализацију,  јавно осветљење и новогодишњу декорацију, која је задужена за обележавање хоризонталних ознака на градским саобраћајницама.

У присуству њиховог заступника за Јужну Европу и Блиски Исток Себастијана Бардоукса и директора ЈКП-а „Паркинг сервис“-Ниш Дејана Димитријевића, приказан је рад машине за сушење влажног коловоза CEmar, која ради на принципу врелог ваздуха, а осим сушења коловоза под притиском уклања све површинске наслаге на коловозу попут прашине, грумене земље, каменчића и слично.

Такође, приказан је рад белоруске Stim машине са истовременим пуштањем пуне и испрекидане линије, као и тачкасто обележавање линија. Интересовање је изазвала Grаco машина на батерије, која је посебно погодна за мобилност и обележавање мањих површина на различитим локацијама.

Осим тога, присутни су упознати и са алуминијумским машинама за обележавање у објектима са високим еколошким захтевима и машином Contur 90HP за обележавање коловозних ознака хладном дебелослојном пластиком.

Изражавамо задовољство и наду да смо били добри домаћини не само оваквој компанији каква је ГФП из Београда већ и другим гостима из државе и региона који су дошли ради упознавања са новим технологијама и машинама из поменутог домена.

 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места