Previous Next

Одржана презентација најсавременијих машина за обележавање хоризонталне сигнализације

У присуству њиховог заступника за Јужну Европу и Блиски Исток Себастијана Бардоукса и директора ЈКП-а „Паркинг сервис“-Ниш Дејана Димитријевића, приказан је рад машине за сушење влажног коловоза CEmar, која ради на принципу врелог ваздуха, а осим сушења коловоза под притиском уклања све површинске наслаге на коловозу попут прашине, грумене земље, каменчића и слично.

Такође, приказан је рад белоруске Stim машине са истовременим пуштањем пуне и испрекидане линије, као и тачкасто обележавање линија. Интересовање је изазвала Grаco машина на батерије, која је посебно погодна за мобилност и обележавање мањих површина на различитим локацијама.

Осим тога, присутни су упознати и са алуминијумским машинама за обележавање у објектима са високим еколошким захтевима и машином Contur 90HP за обележавање коловозних ознака хладном дебелослојном пластиком.

Изражавамо задовољство и наду да смо били добри домаћини не само оваквој компанији каква је ГФП из Београда већ и другим гостима из државе и региона који су дошли ради упознавања са новим технологијама и машинама из поменутог домена.

 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места